Even voorstellen...

Ik ben Revee Hartman, woon in Amersfoort. Ik ben schoonheidsspecialiste, pedicure en manicure.

Ruim 10 jaar heb ik met veel plezier in verschillende salons gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan. 

Sinds 1 december ’22 heb ik mijn salon “Chez Revee” opgericht binnen de muren van Renata’s Beautycenter in Soest. Met veel plezier en passie ben ik hier bijna dagelijks bezig met het geven van allerlei verschillende behandelingen.

Bij Chez Revee is het naast een mooi resultaat belangrijk dat u als klant een warm, ontspannen en gezellige sfeer ervaart en weer opgeladen en verzorgd de salon verlaat. 

Alpha-H

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.